Etusivu
A.T.I.M.A.N.I.A
Navigoi tästä:

Urokset
Nartut
Pentueet
Pentu-uutisia
Rotumääritelmä
Rotutietoa
A.T.I.M.A.N.A
Näyttelytuloksia
Näyttelykuvia
In Memoriam
Linkit
Yhteystiedot

Sivut ovat työn alla...

 
 

A.T.I.MA.NA.-Associazione Tecnica Internazionale Mastino Napoletano

A.T.I.MA.NA. on kansainvälinen napolinmastiffiorganisaatio, joka perustettiin vuonna 1993 kolmen kansallisen clubin voimin. Tähän päivään mennessä se on kasvanut erittäin merkittäväksi ja myös rodun ulkopuolella laajalti tunnetuksi rodun järjestöksi, jossa on jäsenyhdistykset jo kolmestatoista maasta.
A.T.I.MA.NA.-näyttely ja tieteellinen konferenssi järjestetään vuosittain jossain jäsenmaassa, nämä tapahtumat ovat erittäin kansainvälisiä ja mielenkiintoisia rodun katselmuksia. Yksi suurimpia A.T.I.MA.NA.n kiinnostuksen aiheita on napolinmastiffin terveys ja järjestö tekeekin arvokasta työtä yhteistyössä niin yliopistojen kuin eläinlääkäreiden kanssa rodun terveydentilan tutkimiseksi. Tieteellisten konferenssien aiheina on aiemmin ollut mm. rodun yleisimmät perinnölliset ongelmat, sydänsairaudet, luuston kasvuhäiriöt, narttujen hedelmällisyys.

A.T.I.MA.NA.lla on suosittu, viidellä kielellä kirjoitettu julkaisu, jossa on suuresti arvostetun Mario Perriconen upea rotumääritelmän tulkinta.
Vuonna 2004 napoliväki ympäri maailman kokoontuu Meksikoon, missä näyttelyyn osallistuvien koirien määrää tullee olemaan todella huikea. Tieteellisen konferenssin aiheena on tänä vuonna rodun silmäongelmat.

Sivuilla muutamia kuvia kahden edellisvuoden A.T.I.MA.NA.-näyttelyistä. Vuonna 2002 tapahtuma järjestettiin Italiassa, viime vuonna Espanjassa.

Lue lisää A.T.I.MA.NA.sta linkin takaa.


A.T.I.M.A.N.A

Kuvasatoa

A.T.I.M.A.N.A 2002

A.T.I.M.A.N.A 2003


Applesin© 2004 | All Rights Reserve